Американският институт Pantone определи цветът на 2023 година и това е Вива

...
Американският институт Pantone определи цветът на 2023 година и това е Вива
Коментари Харесай

Ето го цветът на 2023 г.: Юмрук в кадифена ръкавица

Американският институт Pantone определи цветът на 2023 година и това е „ Вива Маджента “ 18-750. Този топъл колорит вибрира с жизнеспособност и мощ. Това е цвят, затвърден в природата, произхождащ от фамилията на алените тонове и изразяващ нов сигнал за мощ. „ Вива Маджента “ е самоуверен и смел, пулсиращ цвят, чието обилие предизвиква към наслада, оптимистично въодушевление и слагане на ново начало.


-->
Цветът на 2023-та е мощен и въздействащ. Това е интензивно алено, което се отприщва чиста наслада, насърчавайки експериментирането и себеизразяването без задръжки. Това е наелектризиращ и неограничен колорит, който се демонстрира като открояващо се изказване.

PANTONE 18-1750 „ Вива Маджента “ приветства всеки с хъс за живот и непокорен дух. Това е цвят, който е дръзновен, бликащ от креативност и имащ всичко.

Като нюансиран ален червен звук, който показва баланс сред топло и хладно, PANTONE 18-1750 „ Вива Маджента “ също е хибриден цвят, който комфортно разпръсква физическото и виртуалното в нашия многоизмерен свят.

Нюансът е натрапчиво, само че не и нападателно, карминово алено, което не господства нападателно, а вместо това възприема метода на „ пестник в кадифена ръкавица “.  „ Вива Маджента “ излъчва динамичност и е трансформиращ червен звук, кадърен да подтиква към съзидателност и очакване за по-позитивно бъдеще.

Институтът Pantone от години следи цветовите трендове в модата и дизайна, като се пробва да предвижда кой цвят набира задоволително известност, с цел да бъде разгласен за преобладаващ за идната година.

 Институтът Pantone разгласи цвета на 2023 година - ШУМ.БГ

Маджента идва от името на град със същото име в Ломбардия в Северна Италия, където през 1859 година армията на Франция и Пиемонт побеждава австрийските сили и това се трансформира в един от знаците на Втората война за самостоятелност на Италия.

/Флагман/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР